توی مهمونی ها و مراسمات خیلی شیک شاید زیاد جایی برای شیرینی خشک نباشه ، اما شیرینی دانمارکی فرق داره و بخاطر طعم فوق العاده ش و زیاد خشک نبودنش پای ثابت بسیاری از مهمانی ها و پذیرایی ها می باشد :
با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی دانمارکی را در این مطلب از آشپزخانه نمناک برای شما بیان کنیم :
شیرینی دانمارکی کنجدی
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | 50 میلی |
روغن مایع | 50 گرم |
آرد | 2 پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
روغن صاف یا کره مارگارین | 300 گرم |
مایه خمیر فوری | 1 قاشق غ |
آب ولرم | 200 میلی |
آب لیمو | 1 قاشق غ |
رنده پوست لیمو | 1 عدد |
نمک | مقداری |
شیر | 500 میلی |
آرد نشا سته ذرت | 50 گرم |
شکر | 100 گرم |
وانیل | 1 قاشق غ |
- | - |
برای شروع داخل کاسه ای یک قاشق از شکر را با پودر مایه خمیر فوری مخلوط میکنیم و آب ولرم را به آن اضافه میکنیم و بعد از کمی مخلوط کردن روی ظرف را میپوشانیم و صبر میکنیم تا 5 دقیقه ای استراحت کند.
در این فاصله روغن صاف قنادی یا کره را داخل ظرفی رنده میکنیم و بعد داخل سلفون میریزیم و روی آن را می پوشانیم و با دست و یا با وردنه به آن فرم میدهیم و به شکل مربع و یا مستطیل در میاوریم .کره باید همانند خمیر نرم باشد ولی اگر در این فاصله بخاطر دمای اتاق کره آب شد آن را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا از آب شدن آن جلوگیری کنید.
درباره این سایت