برای پخت شامی نرم و خوشمزه نکات ساده و ریزی وجود دارد که اگر رعایت شوند؛ هیچ وقت کتلت یا شامی شما سفت نمی شود یا وا نمی رود. در ادامه قبل از اینکه دستور پخت شامی نرم و خوشمزه را براتون بنویسم ابتدا همه نکاتی که برای جلوگیری از سفت شدن و وارفتن شامی در نتیجه درست کردن یک شامی عالی نیاز دارید را خواهم گفت. در اینجا  با رازهای خوشمزه شدن کتلت آشنا می شوید.

۳ علت برای  وا رفتن و تیکه تیکه شدن شامی در حین پخت، وجود دارد:


کم بودن مقدار تخم مرغ مهم ترین عامل برای وا رفتن شامی است. اگر شامی ها در حین سرخ شدن تیکه تیکه می‌شوند، با توجه به میزان مواد شامی که دارید کمی دیگر تخم مرغ یا سفیده تخم مرغ به شامی خود اضافه کنید.

برای اینکه شامی وا نرود بهتر است بعد از آنکه مواد شامی را که خوب ورز داده‌اید؛ آن را ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در داخل یخچال بگذارید.

علت دیگر وا رفتن شامی آبکی بودن مواد آن است که باید برای حل کردن این مشکل، پیاز را با رنده درشت رنده کنید و به مواد شامی آرد سوخاری یا نون خشکه بزنید.

توجه: اگر به اندازه کافی تخم مرغ به شامی زده باشید، حتی اگر مواد شامی را هم  داخل یخچال نگذارید؛ باز شامی شما وا نمی رود.


 طرز تهیه شامی

 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خلاصه کتاب اندیشه اسلامی 1 سبحانی لينکدوني تلگرام فروش کلی و جزیی فیلتر هوا کسب بیت کوین رایگان Life is short good اژدها عطر آرا بیمه البرز نمایندگی ملاشاهی کد6595